Coneix el dia a dia de la Clínica Nuestra Señora de Guadalupe

 

L’ingrés d’una persona en un centre sanitari suposa sempre un canvi important en la seva vida. Per aquest motiu, els nostres pacients troben a la nostra clínica una atenció personalitzada i de tracte proper  i familiar per a que la seva estància amb nosaltres sigui el més fàcil i còmode possible. 

 

Veure tota la història

2021_02_22_CG_creativitats_vacunes_blog_gran

Última actualitat sobre el COVID-19:

23/02/2021

Actualment s’estan subministrant tres vacunes dins les estratègies de vacunació de Catalunya; la de Pfizer/BioNTech, la de Moderna/Lonza i, des del 9 de febrer de 2021, la d’Oxford/AstraZeneca.

 
 
 
 
 

NOVA NORMATIVA VISITES COVID-19

29/09/2020

Informem que des d’avui, dimarts 29 de setembre,queden anul·lades totes les visites de familiars a pacients ingressats a la Clínica Nuestra Señora de Guadalupe, fins a nova indicació, per prevenció sanitària davant el nou risc de rebrot.

 
 
 
 

Seguiment del rebrot de la pandèmia

21/07/2020

El rebrot de la pandèmia Coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya ha obligat al govern a aplicar mesures restrictives als ciutadans de les següents poblacions: Municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, les comarques lleidatanes del Segrià i la Noguera i els municipis gironins de Figueres i Vilafant.

 

Hospitalització privada

Cobrim les teves necessitats assistencials i rehabilitadores

Tractem al pacient com a un més de la nostra família. Per aquest motiu, si necessites que un familiar es senti com a casa, que disposi d'un control mèdic, de cures especialitzades i d'una atenció propera i humana durant les vacances, el cap de setmana, dies especials, etc... no dubtis a preguntar-nos.

Coneixes la Policlínica Guadalupe?

Basant-nos en els valors i l'experiència professional en l’àmbit sanitari que tenim després de 50 anys d’història, la Policlínica Guadalupe posa a la seva disposició 23 especialitats mèdiques, el millor equip de professionals per formació i dedicació i noves consultes totalment equipades.

El 95% dels nostres pacients tornaria al nostre centre

Si vols conèixer els resultats del Pla d'enquestes del CatSalut, clica al següent enllaç:

 

Veure els resultats